ویزای انگلیس

ویزای انگلیس، جزو آن دسته از ویزاهاست که به ممارست و هوشمندی فراوانی احتیاج دارد. چنانچه که کوچک‌ترین اهمال در مورد شرایط و مدارم موردنیاز آن می‌تواند به هدررفتن زمان و هزینه‌های پرداختی بینجامد. به همین خاطر کارشناسان ویزای انگلیس، معمولاً با دقت و ظرافت خاصی اقدام به تکمیل مدارک و اخذ وقت سفارت انگلیس می‌کنند که تمامی ریسک‌های موجود را دور بزنند و خیال متقاضیان را از بابت صدور و یا عدم صدور ویزا راحت کنند. همچنین این کارشناسان موظف‌اند از دادن امیدهای واهی به متقاضیان ویزای انگلیس بپرهیزند تا شخصی که شرایط لازم را برای اخذ ویزا ندارد، از پرداخت هزینه‌های گزاف درخواست ویزا خودداری کند.

انواع ویزای انگلیس

پیرو جملات بالا، بهتر است بدانید که در حال حاضر اخذ ویزای اقامتی انگلیس بسیار دشوار شده است و درصد بسیارکمی از متقاضیان موفق به اخذ آن می‌شوند. برای سفر به انگلیس باید یک دلیل موجه داشته باشید!! شاید جمله معروف سفارت انگلیس را شنیده باشید: «شما برای ویزیت، درس خواندن و یا کار، به ویزای انگلیس احتیاج دارید.» این جمله هدف دولت انگلستان، از میزبانی متقاضیان سفر به این کشور را به خوبی روشن می‌کند. با استناد به گفته فوق ویزاهای انگلیس به چند دسته اساسی تقسیم می‌شود:
• ویزاهای توریستی انگلیس – ۶ ماهه و ۲ ساله و ۵ ساله و ۱۰ ساله
• ویزای دوره زبان انگلیس که برای شرکت در یک دوره کوتاه مدت است.
• Short term study که نوعی از ویزای انگلیس برای تحصیل موقت است.
• Tier4 که ویزای دانشجویی انگلیس است.

هزینه درخواست ویزاهای انگلیس

هزینه درخواست ویزا در واقع همان هزینه ویزاست که در زمان درخواست باید پرداخت شود و در صورتی که جواب ویزا منفی باشد، به متقاضی باز نخواهد گشت؛ به همین دلیل باز هم به متقاضیان توصیه می‌شود که پیش از اقدام برای اخذ وقت سفارت، که در مراحل آخر آن باید هزینه ویزا را هم پرداخت کنند، با کارشناسان ویزا مشورت کنند؛
• توریستی ۶ ماهه : ۲۸۰ دلار
• توریستی ۲ ساله : ۶۷۰ دلار
• دوره زبان : ۷۰۰ دلار
• $short term study : 450
• $Tier4 : 650
• توریستی ۵ ساله : ۱۱۲۰ دلار
• توریستی ۱۰ ساله : ۱۳۷۰ دلار
این هزینه‌ها باید در روز دریافت وقت سفارت انگلیس پرداخت شوند و از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران میسر شده است، می‌توان این هزینه‌ها را به ریال نیز پرداخت کرد. در ادامه به مدارک مورد نیاز ویزای انگلیس خواهیم پرداخت که تکمیل آن‌ها مهم‌ترین بخش از مراحل اخذ ویزاست.

مدارک موردنیاز ویزای انگلیس

• اصل و فایل اسکن شده پاسپورت (فایل اسکن شده برای اخذ وقت سفارت به صورت آنلاین)، توجه شود که پاسپورت باید ۶ ماه بیشتر از مدت ویزا، اعتبار داشته باشد.
• اصل شناسنامه و برگه ترجمه شده توسط دارالترجمه رسمی تأیید شده
• دو قطعه عکس رنگی تمام رخ در سایزهای ۴٫۵*۳٫۵ با کیفیت بالا
• اصل و یا کپی دعوتنامه؛ مدارک موردنیاز شخص دعوت کننده : مدارک شغلی، گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پرینت حساب بانکی، سند ملکی و یا برگه اجاره‌نامه مورد تأیید در انگلستان، پرین وضعیت مالیاتی، قبوض پرداخت شده مثل آب و برق و گاز و…)
• برگه رزرو هتل یا واچر (در صورت عدم وجود دعوتنامه)
• سند ازدواج و ترجمه آن (در صورت تأهل)
• پرینت فرم درخواست ویزا
• برگه گردش حساب‌های بانکی و ترجمه آن‌ها که توسط امور بین‌الملل بانک مربوطه تأیید شده است. (مدیران شرکت‌های خصوصی، ملزم به ارائه گردش حساب مجموعه خود هستند)
• اصل و ترجمه سند ملک‌های تجاری و مسکونی که به نام متقاضی‌اند.
• مدارک شغلی ترجمه شده توسط دارالترجمه رسمی : گواهی اشتغال به کار، بیمه ۶ ماه گذشته، فیش‌های حقوقی ۶ ماه آخر، پرینت برگه پرداخت مالیات، برگه گواهی مرخصی